Up Back Next

Iz klubova

POSJET PRIJATELJU VLADI

Jasminka Lindić i Miljenko Finzir,
prijatelji iz Oglednog kluba Jankomir
 
 

 

Naš prijatelj iz sela Šipački Breg kod Samobora otpušten je kući u vrlo dobrom stanju. Bili smo u istoj maloj grupi i bili smo ponosni što smo i mi sudjelovali u njegovu liječenju. No, doznali smo da ne pohađa klub, a nije se javio niti na kontrolni pregled. Na sastanku male grupe razgovarali smo o njemu i odlučili da ga posjete dvoje članova, i to u vrijeme vikenda.

Našli smo ga kod kuće, a iznenađenje njegovih roditelja i njegovo bilo je zaista veliko. Odmah smo ga pitali za razlog njegova nedolaska u klub, na što je on odgovorio kako mu je teško pješačiti dva sata a i da ima mnogo posla. Uvjeravali smo ga da bi ipak mogao naći toliko vremena, u čemu nas je podržala i njegova majka.

Nakon što smo bili ponuđeni sokom, pogledali smo njihovo seosko imanje i bili smo svime ugodno iznenađeni. Nakon nekoliko sati druženja naš rastanak se bližio kraju bilo je i suza, uz poziv da ih opet posjetimo.

Na putu kući osjećali smo se zadovoljno. Pokazali smo prijatelju da se brinemo o njemu i da ga nismo zaboravili. Svjesni smo, da moramo pomagati drugima da bi i nama jednog dana pomogli. Jer samo tako možemo biti uspješni apstinenti!

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org

 
 
  -->