Up Back Next

Iz klubova

IZ KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA UDRUGE ZAPAD

Ivan Mojaš   

 

Tijekom siječnja, veljače i ožujka, održane su godišnje skupštine u klubovima Susedgrad, Špansko, Malešnica i Stenjevec, te osnivačka skupština Kluba liječenih alkoholičara "Petrica KereMpuh". Novi klub počeo je s radom 26. veljače 2000. u 18 sati na adresi u Ilici 421. Klub radi savkoga petka u navedeno vrijeme.

Na godišnjim skupštinama zaokružen je jednogodišnji rad i sumirani su rezultati rada svakog kluba. Svaki klub ostvario je svoje planove rada, a apstinenti jubilarci dobili su svoje diplome. Ono najvažnije, da su recidivi vraćeni u apstinenciju. Kako sada na području zapada djeluje sedam klubova, a u planu je da se tijekom ove godine osnuje još jedan klub na području Španskog, potrebno je postaviti organizaciju na višu razinu. Prijedlog je da se osnuje Udruga zapad, kao pravna osoba, koja bi preuzela dio poslova klubova kako bi se jedinstveno moglo nastupati prema drgim pravnim osobama.

Kako rad supruga liječenih alkoholičara u svom posebnom terminu, a i supervizija s mladim terapeutima iziskuju organizaciju rada, to bi novoosnovanoj udruzi bio samo još jedan posao koji opravdava njeno postojanje.

  

Top
Copyright 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org

 
 
  -->