Up Back Next

Iz klubova

25. GODIŠNJA SKUPŠTINA KLUBA KRIŽEVCI

Snježana Karlović   

 

Dana 11.12.1999. godine u Maloj dvoreni Hrvatskoga doma održana je jubilarna, 25. skupština Kluba liječenih alkoholičara Križevci.

Pripremana kao iznimno svečana, s bogatim kulturno-umjetničkim programom, nažalost, zbog smrti predsjednika dr. Franje Tuđmana, prošla je u tišini i komemoraciji.

Skupštinu je otvorio naš najstariji apstinent Nikola Novosel, koji apstinira 25 godina, i koji je jedan od osnivača Kluba. Minutom šutnje te se prigodnim riječima, osvrnuo se na rad i djelo pokojnoga predsjednika. Nazočni gosti također su se s nekoliko riječi prisjetili pokojnog predsjednika. Naročito prim.dr. Darko Breitenfeld, koji je imao čast i osobno ga poznavati. Skupštini je nazočilo 70-ak članova i naših gostiju, koji su došli da zajedno s nama obilježe našu obljetnicu, a našim apstinentima zažele dugu i sretnu apstinenciju.

Podijelili smo 7 diploma: i to dvije diplome za 1 godinu apstinencije, dvije za 3 godine, jednu za 10 godina, jednu za 20 i jednu diplomu za 25 godina nepijenja.

Tužni što se obilježavanje naše obljetnice poklopilo sa smrću dr. Franje Tuđmana, cijela skupština je imala neobičan i nadasve miran tijek, što u normalnim okolnostima i nije tako, jer skupštine su mjesto gdje se uz veselo druženje upoznajemo s gostima iz drugih klubova i izmjenjujemo dragocjena iskustva.

  

Top
 Copyright  1997, 2000   
 Webmaster&Design:
moravek.org
info@moravek.org