Up Back Next

MOĆ OZDRAVLJENJA JE U NAMA

Vladimir Lojna,
Klub "ZET" Podsused
 
 

Knjiga "Moć ozdravljenja je u nama", sjajno je djelo autorice Louise L. Hay, u kojem ona proširuje svoju filozofiju ispravnog mišljenja iz prethodne knjige "Kako iscijeliti duh i tijelo". U ovoj knjizi otkrit ćete mnogobrojna znanja i načine o tome kako doći do dobrog zdravlja i kako postići stanje ispunjenja i unutarnje ravnoteže.

Neke od tema su:

  • Kako ćuti svoj unutarnji glas i imati povjerenje u njega

  • Kako voljeti dijete u sebi

  • Izražavanje pravih osjećaja

  • Odgovornost roditelja

  • Oslobađanje straha od starenja

  • Dopustimo si da budemo napredni

  • Izražavanje kreativnosti

  • Stvaranje zdravog svijeta u kojem ćemo se svi voljeti bez straha

  • Meditacije za individualno i planetarno iscjeljenje


U ovoj knjizi ima velik broj informacija. Ne možete ih usvojiti odjednom, no neke će Vas ideje odmah potaknuti i zaokupiti. Pažljivo čitajte i razmišljajte i naići ćete na ideju čija će vam pomoći da otkrijete vlastitu moć i unutarnju mudrost i snagu. To ne znači da nećemo imati problema, već da ćemo znati kako postupiti kada ih budemo imali.

Voljeti sebe jest najdragocjeniji dar koji si možemo pokloniti, jer kako postupiti kada ih budemo imali.
Voljeti sebe jest najdragocjeniji dar koji si možemo pokloniti jer kada volimo sebe takvi kakvi jesmo ne povrjeđujemo ni sebe ni druge. 

Moramo brinuti o svom tijelu, paziti dakle što unosimo u svoje tijelo. Droga i alkohol tako su popularni jer su poznati način bijega. Ako ste bili ovisnik o drogi ili alkoholu ne znači da ste loša osoba, već da niste pronašli pozitivniji način zadovoljavanja svojih potreba.

Ako se nalazite u društvu ponekad izrazito negativne osobe, koja se ne želi mijenjati, potrebno je sebe u tom trenutku voljeti kako bi se iz te situacije mogli maknuti. Naš život je niz vrata koja se otvaraju i zatvaraju. Ako ste u svom životu postigli najbolje za Vaš duhovni rast.

Svi smo mi jedno, dišemo isti zrak, pijemo istu vodu, jedemo hranu koju nam daje Zemlja. Imamo jednake želje i potrebe. Svi želimo živjeti radostan i ispunjen život. 

Osjetite svoju MOĆ! Živite s njom u miru jer ste tako sigurni. Ova knjiga će Vam pokazati koliko ste zaista moćni.

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org