Up Back Next

24. GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUŽENJA
KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA SLATINE

Višnja Kajzer, vms
tajnica Udruženja
 
 

Dana 19. lipnja 1999. godine održana je 24. godišnja skupština Udruženja klubova liječenih alkoholičara Slatina. Udruženje okuplja devet klubova na našem području, sa oko 150 obitelji. 
Skupština je održana u prostorijama Udruženja alkohološkog centra u nazočnosti 60-ak članova klubova, te gosta i prijatelja klubova.

Nakon radnoga dijela skupštine uslijedila je rasprava po izvještajima, te o tekućim problemima, uz pripremu i planove za dalji rad Udruženja.

Istaknuto je teško financijsko stanje, jer klubovi nemaju dovoljno financijskih sredstava za svoj rad. Podijeljene su diplome za apstinenciju i to: jedna za godinu dana, tri diplome za tri godine apstinencije, tri za pet godina, i jedna diploma za dvadeset godina apstinencije.

Podijeljeno je i šest zahvalnica za pomoć i rad u klubovima našim članovima. Radna tijela i predsjednik Udruženja ostaju i dalje u funkciji.

Godišnja skupština bila je i prigoda da se svi članovi klubova zahvale dr. Mariji Turk-Kuči na njenom dugogodišnjem i nesebičnom radu u klubovima kroz dugi niz godina.  

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org