Up Back Next

Autogeni trening

Prokušano djelotvorna metoda otklanjanja stresa, napetosti i svih psihofizičkih tegoba i bolesti, kao što su visoki tlak, srčane smetnje, gastritis ili čir na želucu, glavobolje, razne vrste grčeva, bolni sindromi, smetnje probave, alergijske bolesti, smetnje spavanja, koncentracije i učenja, nesanica, nervoza, iscrpljenost, razdražljivost ili neurotične tegobe.

To je jedina izvorna europska medicinska metoda, u praksi već sedamdeset godina. U Zagrebu se provodi već dvadeset godina, a u ovoj školi već treću godinu. 

Prokušani i iskusni voditelj će vas dovesti u stanje opuštenosti, smirenosti, zdravlja i zadovoljstva.

To je sistem jednostavnih, mentalnih vježbi koje se lako nauče i prakticiraju. Njihova učinkovitost je prokušano djelotvorna i uspješna. Stoga je dovoljno da kratko vrijeme vježbate (trenirate) i postignete zdravo i smireno stanje koje je preduvjet sretnog života.

Radi se isključivo u grupi, ali to nije grupna psihoterapija i ne zahtijeva iznošenje vaših osobnih problema, već je dovoljno prepustiti se stručnom (a ne laičkom) vodstvu i uspjeh neće izostati.

Ova metoda služi i kao preventiva bolesti, te je pogodna i za potpuno zdrave osobe koje su izložene naporima svakodnevnog života, punog briga i obveza. Stoga se u Europi i Americi primjenjuje kao idealna metoda opuštanja za poslovne ljude i menadžere, ali i za sve druge, bez obzira na dob, od 10 godina do visoke starosti.

Kako izuzetno poboljšava mentalne funkcije, od velike je pomoći studentima i školarcima.

Za vježbanje autogenog treninga ne treba nikakvo prethodno znanje ili oprema, jedino je potrebna dobra volja i svijest da valja nešto učiniti za sebe.

Renomirani voditelj, dvadeset godina u medicinskoj praksi, je dr. Darko Gorajščan, spec. obiteljske medicine.

Svakog mjeseca novi tečaj od dvanaest dvosatnih treninga, tri puta tjedno, na večer od 20 sati. Broj mjesta u grupi je ograničen, stoga se na vrijeme predbilježite na telefon 01/325-437, ili odmah upišite na adresi: Bakarska 20, Zagreb. Polog pri upisu: 50 kuna. Ostatak se uplaćuje na početku ili u dvije rate, do kraja tečaja.

Dobro došli!

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org