Up Back Next

UTISCI NAJBROJNIJE OBITELJI NA 15. SPORTSKIM SUSRETIMA

Obitelj Karlović, Klub Križevci   

U našoj se obitelji svake godine Igre očekuju s veseljem, a naročito ove godine kad smo od početka bili uključeni u pripremu i organizaciju.

Susreti su mjesto gdje uvijek iznova možemo napuniti "baterije" da izdržimo u borbi protiv alkohola i ne dopustimo da nas svakodnevica i problemi izbace iz kolosijeka apstinencije.

Krasno je bilo vidjeti djecu kako se zajedno s ostalom djecom "bore" u pojedinim igrama, kako se međusobno druže i igraju.

Zahvaljujući volji i upornosti odraslih da se riješe alkohola, djeca su dobila priliku da žive sretnije i normalnije. Lijepo je također sresti prijatelje s dužim apstinencijskim stažom, popričati s njima i čuti njihovu "formulu" uspjeha.

Naših sedam članova obitelji sudjelovalo je u malom nogometu, pikadu, streljaštvu i svi smo bili sudionici krosa. Tijekom cijelog dana dobro smo se zabavljali. 

Nagrada za najbrojniju obitelj susreta i zgoditci na tomboli samo su još više popravili veselo raspoloženje, naročito među djecom, bez obzira na naše osobne rezultate u pojedinim igrama (tata Josip treći s ekipom pikada, a mama Snježana časno prohodano predznanje mjesto u krosu, unatoč tome što je prije tri tjedna bila na operaciji).

Otišli smo kući sretni, zadovoljni i umorni. Nije bilo važno pobijediti, nego sudjelovati i već sada razmišljamo kako ćemo se dogodine ponovo naći na novim sportskim susretima.
 

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org