Up Next

RIJEČ UREDNICE | 55

Mr.sc.dr.Vesna Golik-Gruber   

Poštovani čitatelji!

Tema ovog broja Alkohološkog glasnika su 15. sportske igre klubova liječenih alkoholičara sjeverozapadne Hrvatske, na kojima je ove godine bilo 218 sudionika - liječenih alkoholičara i članova njihovih obitelji, te brojni gosti i uzvanici. Sportska natjecanja i druženje uz pjesmu, smijeh i veselje, a bez alkoholnih pića, mnogima bi moglo poslužiti primjerom. 

U posebnom prilogu upoznat ćemo se s autogenim treningom, izvornom europskom metodom relaksacije i s metodom mentalnog samoiscjeljivanja američke psihoterapeutkinje Louise L. Hay, prema kojoj se promjenom načina mišljenja postiže izliječenje. U poboljšanju kvalitete svog života mnogi članovi naših klubova posežu za psihološkom literaturom. pa vjerujemo da će ih knjige Louise L. Hay ugodno iznenaditi i zainteresirati. 

U ovom broju, na zahtjev jednog našeg čitatelja, otvaramo i rubriku o zbivanjima u inozemnim klubovima.

Žao nam je što zbog ograničenog broja stranica, našega časopisa, nismo u mogućnosti održati kontinuitet pojedinih rubrika. 

Zahvaljujući Gradskom uredu za zdravstvo i socijalnu skrb i novčanoj pomoći klubovima liječenih alkoholičara Zagreba, a koje je dio namijenjen za Alkohološki glasnik, povećat će se naklada, što će nas izvući iz krizne situacije i omogućiti povremeno povećanje broja stranica. Tako je ovaj broj bogatiji je za četiri stranice.

U stalnom nastojanju da Alkohološki glasnik bude što bolji, i ovom prigodom vas pozivam na suradnju, jer njegova kvaliteta najviše ovisi o vašim prilozima.

Srdačan pozdrav.

Top
Copyright 1999, 2000
 Webmaster&Design:


moravek.org