| home| ovisnosti| sadržaj |

U NEKOLIKO DANA U ZAGREBU, ZADRU I RIJECI UMRLO PET NARKOMANA 

 Djevojka mrtva s iglom u veni 

RIJEKA - Mrtva mlađa žena, a prema prvim podacima riječ je o M. K. (22) iz Rijeke, nađena je jučer prijepodne u parku u Zvonimirovoj ulici, nedaleko od zgrade Novog lista, s iglom u veni lijeve ruke. 

Kako smo doznali, Hitnoj pomoći anonimno je javljeno da se pred ulazom u javno sklonište u dubini parka nalazi mrtvo tijelo žene pa je moguće da je liječnike pozvao netko tko je bio s njom. Policija je dojavu o pronalasku tijela dobila u 11.10 sati i, kako je jučer rano prijepodne rekao Mile Borovac, glasnogovornik PU primorsko-goranske, utvrđivanje okolnosti smrti i identiteta osobe još je u tijeku pa će se detalji znati tek danas. 

Sve upućuje na to da je riječ o predoziranju drogom i da je žena umrla jučer prijepodne, no, tek nakon obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu, kamo je nakon očevida koji je obavio istražni sudac Veljko Miškulin tijelo odvezeno, znat će se uzrok smrti i o kojoj je drogi riječ. Kako je rekao istažni sudac, policija traga za osobom koja je pozvala Hitnu, jer se pretpostavlja da je riječ o osobi koja je bila uz djevojku u trenutku njezine smrti. 

(tok, tr) Večernji list, 20.2.2001.


Home