Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

Važno! | 82

Poštovani suradnici!

Vašu molbu za članstvo u Hrvatskom savezu klubova liječenih alkoholičara prihvaćamo sa zadovoljstvom. Spremni smo pružiti vam svu stručnu pomoć i podršku. Uvjereni smo da će međusobna suradnja biti od obostrane koristi, a sve u cilju daljnjeg unaprjeđivanja rada klubova liječenih alkoholičara i općeg boljitka na planu sprječavanja alkoholom uzrokovanih poremećaja. 

Predsjednica Saveza

Top

Prva godišnja skupština Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara održat će se 19. siječnja 2002. godine u 13 sati u prostorijama Doma umirovljenika Trnje. Pozivaju se svi klubovi da na skupštinu upute svoje delegate, a također da skupštini nazoče predsjednici, stručni i dostručni djelatnici klubova, kao i zainteresirani stručnjaci koji se bave prevencijom i suzbijanjem problema vezanih uz zlouporabu alkohola i alkoholizam.

Molimo sve delegate da donesu podatke o svojim klubovima zbog ažuriranja evidencije, te izvješća s godišnjih skupština i ostalih aktivnosti u kojima su sudjelovali. 
U ime Upravnog odbora Hrvatskog saveza čestit Božić i sretnu Novu godinu želi vam

Mr. sc. dr. Vesna Golik-Gruber, predsjednica Saveza

Top

Klub liječenih alkoholičara "Novi život", odlaskom dr. Milana Gudelja u mirovinu, podijelio se u dva kluba zbog otežanog rada i velikog broja članova. Drugi klub registriran je kao Klub liječenih alkoholičara "Zamet" sa sjedištem na istoj adresi u Rijeci, Braće Monjac 5. "Novi život" uskoro seli na novu adresu.
Srdačan pozdrav

Top

Klub liječenih alkoholičara "Barutanski jarak" održat će godišnju izbornu skupštinu 14. prosinca 2001. godine s početkom u 18.00 sati, u prostorijama zajednice Barutanski brijeg 5, Zagreb.

Marija Janković, predsjednica Kluba

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org