Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

ČETIRI GODINE KLUBA "OSVIT"

Bašić Hasan, Klub "Osvit"

Dana 19. 9. 2001. proslavili smo naš četvrti rođendan. Prepuna dvorana dragih prijatelja i uzvanika raduje se i obvezuje nas na još bolji rad.

Prije samog početka naše četvrte izborne godišnje Skupštine održali smo kraći prigodni program u vlastitom aranžmanu, s recitalima naših članova. U radnom dijelu naše skupštine zahvalili smo dosadašnjem predsjedništvu na uspješnu vođenju kluba, a posebnu zahvalnicu smo uručili našemu vrijednomu bivšem predsjedniku Milivoju Denona. Za novog predsjednika izabran je Tomislav Drenški, a uz bok s njim Štefica BedenikoVić. 

Vjerovali ili ne, ove godine nismo imali ni jednog člana za dodjelu priznanja, ali smo zato razvili vrlo bogatu diskusiju iz koje je svatko od nazočnih mogao nešto naučiti. U ime Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara pozdravio nas je Ivan Mojaš, prim. dr. Darko Breitenield i, kako to obično biva, vrlo nadahnutim govorom prim. dr. Željko Marinić. Poseban gost, naš dragi prijatelj, koji je došao čak iz dalekog Splita, Tomo Volf, uputio nam je pregršt toplih pozdrava i riječi, što je još jedan primjer da daljine uopće nisu bitne za naše zajedništvo i za naše ciljeve. Hvala svim prijateljima, od Huma na Sutli do Međimurja i Splita, koji su uveličali naš skup i uputili nam riječi podrške. Hvala prijateljima iz Ivanića, Koprivnice, Križevaca, Čakovca, Bedekovčine i svim zagrebačkim klubovima, koji su nam zaželjeli uspješan rad. 

Vaš dolazak a i aktivno sudjelovanje na našoj godišnjoj skupštini ne samo da nas veseli i raduje nego nas i obvezuje.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org