Alkoholoski Glasnik
Up Back Next

IZ KUTINE

Ivica Ćosić

U srijedu, 28. ožujka 2001. održana je izborna Godišnja skupština "Udruge kluba liječenih alkoholičara" Kutina, uz nazočnost velikog broja kako članova kluba, tako i podupirujućih članova i uz nazočnost brojnih gostiju iz drugih klubova. Nazočni su bili predstavnici Kluba Ivanić Grad, Kluba"Poštar" Zagreb, Kluba "Centar" Zagreb, Kluba"Naftaplin" Popovača i Kluba "Petrokemija" Kutina. 

Također su bili nazočni posebno nam dragi gosti: dr. Kukolj iz Bolnice "Dr. Ivan Barbot" Popovača, velečasni Franjo Vrbanić iz župe Ilova, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Kutina Lidija Večerin, dr. Branka Pirija iz Doma zdravlja Kutina, prof. Biljana Bedžovska, psihologinja iz Centra za socijalnu skrb Garešnica i drugi. Medijski su skupštinu pokrili televizija NET, Radio Moslavina i Moslavački list.

Uvodnu riječ je održala gospođa Ankica Livić pozdravivši sve nazočne i ukratko iznijela povijest rada Kluba. Nakon toga je gospodin Ivan Magdić, dosadašnji predsjednik Kluba pročitao izvješće o radu Kluba u protekloj kalendarskoj godini pri čemu je posebno istaknuto sudjelovanje članova Kluba u javnim nastupima na TV Moslavini i Hrvatskome radiju, kao i dobru suradnju s drugim klubovima, zdravstvenim ustanovama i Policijskom upravom Kutina. Nakon toga je pročitano financijsko izvješće za proteklu godinu, iz kojeg je vidljivo da grad Kutina, tj. njegovo poglavarstvo, poklanja pažnju problemu alkoholizma tako što dotira dostatna sredstva za normalno funkcioniranje Kluba.

Potom se pristupilo razrješenju dužnosti dotadašnjih članova upravnog i nadzornog odbora i izboru novih. Za predsjednika je izabran gospodin Ivica Ćosić, za tajnika gospodin Matija Mirosavljević i za blagajnika gospodin Stjepan Zaplatić.

Time je završen službeni dio skupštine, te su riječ dobili gosti skupštine koji su listom u svojim pozdravnim govorima pohvalili dosadašnji rad Kluba, a posebice su isticali kvalitetu rada terapeuta našeg kluba prof. Tamare Dukić. Svi su zahvalili na pozivu, zaželjeli svima što dužu apstinenciju i pohvalili plan rada za tekuću godinu.

Nakon pozdravnih govora gostiju pristupilo se dodjeli diploma dugogodišnjim apstinentima. Diplome je podijelio gospodin Topalović iz Kluba Centar Zagreb. Druženje se zatim nastavilo uz zakusku, u opuštenom i ugodnom ozračju do kasnih večernjih sati.

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! | Poveznice |
Copyright © 1997-2001
Webmaster&Design: Moravek


moravek.org