Up Back Next

LINIJA POVJERENJA | 72

Cijenjeni čitatelji!

U broju 70 Alkohološkog glasnika uveli smo novu rubriku koja omogućava međusobne kontakte. Vjerujemo, naime, da ima mnogo čitatelja koji bi željeli uspostaviti nova poznanstva ili proširiti krug prijatelja; imaju neki problem te bi ga željeli podjeliti s nekim tko je to prošao; ili, naprosto, žele uspostaviti kontakt radi ozbiljnije veze. 

Sve što morate učiniti, ako želite objaviti svoj oglas, to je da pošaljete tako sročen tekst da ne objavljuje vaše osobne podatke, osim ako baš želite da se i oni objave, na adresu: Uredništvo Alkohološkog glasnika Klinika za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Klinička bolnica "Sestre milosrdnice". Vaš će oglas u našoj redakciji dobiti šifru na koju će se moći pozvati oni koji žele s vama kontaktirati. Ako se želite javiti na nečiji oglas, potrebno je poslati pismo na gore navedenu adresu, te ispod navesti broj šifre na koju se javljate. 

U svakom narednom broju Alkohološkog glasnika bit će objavljene šifre koje su dobile odgovor, koji će se tada moći preuzeti u našoj redakciji, a sve u najvećoj mogućoj diskreciji.
Puno sreće u oglašavanju želi vam redakcija.

Top

3. Sakupio sam i položio kamenčiće razorenog životnog mozaika i došao do mjesta gdje su se neki kamenčići izgubili. Romantičan, osjećajan i nježan muškarac, 53 godine, Zagrepčanin, traži žensku osobu koja ima novu životnu volju za pomoć u izgradnji novog, skladnog i lijepog mozaika. Želim biti čovjek bolji nego što sam bio, jer sam dosta dugo prekomjerno pio. Sada već sam dobar, još bolji mogu biti. Prije tri godine ja sam prestao piti. 

Top
| Naslovnica | Sadržaj | Bolesti ovisnosti | Stop Pušenju! |
Copyright 1997-2001
Webmaster&Design:


moravek.org