Up Back Next

IZVJEŠĆE O RADU ZAJEDNICE KLUBOVA LIJEČENIH ALKOHOLIČARA ZAGREBA ZA VELJAČU - OŽUJAK 2000.

Ivan Mojaš,
tajnik Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba
 
 

 

Mjesečni sastanak Zajednice klubova liječenih alkoholičara Zagreba održan je u redovitom terminu, 14. ožujka 2000. godine. Sastanku je bilo nazočno 39 predstavnika iz klubova liječenih alkoholičara. Gosp. Ivan Mojaš izvijestio je članove Zajednice o prijavi na natječaj Gradskoga poglavartstva, Ureda za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, te da nema povratnih informacija o rješavanju prijeve na natječaj. Zadužuje se tajnik da do sljedećeg sastanka prikupi informacije o rješavanju prijave na natječaj.

Kako se 1. travnja 2000. u Hrvatskoj Kostajnici osniva klub liječenih akoholčara, gosp. Milan Godić izvijestio je o cjelodnevnom programu koji će biti priređen zajedno s gostima, počev od obilaska grada do sportskih susreta. U petak, 7. travnja 2000. godine u 17 sati Zajednica organizira u povodu Svjetskog dana zdravlja (transfuzija krvi) i Dana klubova liječenih alkoholičara prigodna predavanja, uz glazbeni program i domjenak u kino dvorani Doma umirovljenika Trnje, Poljička 12.

U pripremi je seminar o temi "Nauk o obiteljskom životu" za članove klubova i dostručne djelatnike iz klubova. Do sljedećeg sastanka treba prijaviti kandidate za seminar. Seminar bi se održavao u tjednu jednom, i to popodne. S ljepšim vremenom započeli su izleti na Sljeme koji se organiziraju svake nedelje. Polazak je sa zadnje tramvajske stanice na Mihaljevcu u 9 sati.

Na području općine Susedgrad osnovan je novi klub liječenih alkoholičara "Petrica Kerempuh", koji radi petkom u 18 sati u Ilici 421.

Sljedeći sastanak održat će se u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče, 11. travnja 2000. godine u 17 sati.

  

Top
 Copyright  1997, 2000   
 Webmaster&Design:
moravek.org
info@moravek.org 

 
 
  -->