Up Back Next

PROSLAVA BOŽIĆA I NOVE GODINE U KLUBU "NADA", KOTORIBA

Ankica Fundak   

 

U Klubu "Nada" vladala je tijekom prosinca velika užurbanost. Mladi članovi kluba, predvođeni svojom učiteljicom, također članicom kluba, pripremili su u tajnosti program za Božić i Novu godinu kako bi ugodno iznenadili starije članove kluba i goste na dan proslave tekućih blagdana.

U tajnosti je posijana pšenica, kupljen bor, snimljene svete pjesme i nabavljena rasvjeta i ozvučenje.

Ujutro, na dan proslave, okićen je bor i donesena slama. U 18 sati počeli su u veliku dvoranu pristizati članovi kluba te uzvanici Općine Kotoriba.

Nakon uvodnog pozdrava stručne djelatnice Veronike Matotek i blagdanskih želja, mlađi članovi kluba najavili su prigodni program.

Uz prigušena svjetla i tihu božićnu glazbu, čitali su svoje pjesme posvećene Božiću i novoj 2000. godini. Nakon svečanog dijela slijedila su druga iznenađenja. Svakom članu kluba, na prigodnoj, u tajnosti napravljenoj čestitki, posvećeni su stihovi koji su otkrivali dobre i loše osobine članova. Svaka čestitka pročitana je naglas, zatim su čestitanja uručena članovima.

Nakon toga predani su prigodni darovi terapetkinji uz riječi zahvalnosti. Slijedile su pozdravne riječi gostiju kluba, a program je završen uz prskanje prskalica, svjetlucanje reflektora i riječi: Sretan Božić i Nova godina!

Nakon programa slijedila je zakuska uz glazbu i druženje.

  

Top
 Copyright  1997, 2000   
 Webmaster&Design:
moravek.org
info@moravek.org